ZAKLJUČNI TENIŠKI TURNIR ŠD TANKO ŠPORT NA FESTIVALU TENISA TRNOVO

V soboto 5.6.2021 bo na igriščih ŠD Trnovo potekal TENIŠKI FESTIVAL, kjer se bo odvijalo kar nekaj teniških aktivnosti.

Potekal bo tudi naš zaključini teniški turnir za naše otroke. Vsi obiskovalci pa se boste lahko preizkusili tudi na tenisu na mivki, poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše saj se bodo lahko preizkusili v teniškem poligonu za najmlajše.

Program se bo odvijal od 09:00 pa do okvirno 15:00.

Vljudno vabljeni vsi teniški navdušenci, da pridete spodbujati otroke na turnir ter tudi predstavite svojim najmlajšim ta prečudovit šport!

Prvomajski teniški kamp 2020

V letu 2020 bo ŠD Tanko šport organiziral že tradicionalni 16. teniški kamp, ki se bo odvijal na otoku Krku. Na kampu imajo udeleženci 3 ure treninga dnevno, poleg tega pa imajo tudi kondicijske treninge oz. športne igre, med treningi pa je čas za druženje. Dosedanje izkušnje kažejo, da je teniški napredek velik, saj se na kampu opravi takšno število ur, kot ga vadeči drugače opravijo v približno mesecu in pol (dvakrat tedensko), poleg tega se na kampu sklene tudi veliko novih “teniških” prijateljstev. Že peto leto bomo organizirali tudi kamp za odrasle, zato se nam na kampu lahko pridružite tudi straši, bratje in sestre ali pa prijatelji vadečih, ne glede na nivo teniškega znanja (vabljeni tudi čisti začetniki). V primeru udeležbe več družinskih članov nudimo popust, za vse pa omogočamo plačilo v treh obrokih. V preteklih letih so se udeleženci z naših kampov vrnili polni navdušenja, zato pričakujemo, da bo tudi v letu 2020 tako.Več informacij najdete v priloženem letaku.

Lep pozdrav,

ekipa Tanko šport

LE ŠE 9 PROSTIH MEST!

V ŠD Tanko šport imamo v letošnji sezoni le še 9 prostih mest, in sicer:

  • 1x začetnica (6-8 let): PON 16:00,
  • 2x začetnik ali igralec z malo predznanja (11 let +): PON 16:00,
  • 1x igralka, ki že igra čez celo igrišče (12 let +): PON 17:00 in PET 16:00,
  • 1x zacetnik/ca (10 let +): PON 18:00,
  • 3x dijak/inja ali študent/ka začetnik/ca: TOR 15:00,
  • 1x odrasli rekreativec, TOR 19:00,
  • 1x začetnica (6 let): PET 15:00.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

Vpisujemo nove člane

S prvim šolskim dnem smo svoja vrata odprli tudi v ŠD Tanko šport. Vabljeni vsi tako otroci kot tudi odrasli, da se nam pridružite na naših treningih. Več o naših programih najdete v zavihku teniška šola in tekmovalni tenis. Za prijavo izpolnite prijavnico, nam pišite ali pa pokličite na telefon 041 736 692 (Uroš Tanko).

2. Ljubljanski Satelit

Danes in včeraj so naši tenisači nastopili na rekreativnem turnirju “2.Ljubljanski satelit”. Prav vsi so prikazali odlično igro, predvsem pa nabrali nove tekmovalne izkušnje in se ob tem upajmo zabavali.
Čestitke dekletom in fantom za nastope in medalje🎾🏅👏💪

Luka B. osvojil 3.-4. mesto

Med tem, ko se večina že pripravlja na prihajajoče praznike, je Luka B. igral na odprtem prvenstvu TZS v kategoriji 14 let. Luka je v soboto zabeležil dve zmagi in nato danes nadaljeval z odlično igro, s katero se je uvrstil v polfinale. Luka je tako prvič v svoji karieri dvignil pokal za 3.-4. mesto, za kar mu iskreno čestitamo in želimo še več podobnih uspehov v letu 2019!

Ekipa Tanko šport

Nastopi naših tenisačev na 1. Ljubljanskem satelitu

Danes so se naši tenisači pomerili na rekreativnem turnirju “1.Ljubljanski satelit”, v kategoriji midi tenis. Jakob, Jaka in Leo so prikazali odlično igro, predvsem pa nabrali nove tekmovalne izkušnje. Jutri pa se bodo na turnirju pomerili še naši starejši člani.
Čestitke fantom in veliko uspeha jutrišnjim nastopajočim!💪🏆🎉

Naši tekmovalci začenjajo z nastopi v novi sezoni

Luka Novakovič je v soboto nastopil na turnirju 12. dečki, kjer se je z zmago uvrstil v finalni turnir A. Luka je kljub temu, da je novinec v kategoriji 12. let pokazal, da bo lahko konkurenčen tudi najboljšim v skupini. Poleg ene zmage je Luka na turnirju pridobil tudi pomembne izkušnje, ki mu bodo pomagale pri njegovem teniškem razvoju. Z nastopom v kategoriji 16. dekleta pa je v višji starostni kategoriji nove izkušnje nabirala tudi Aja Tanko, ki je prav tako prikazala dobro igro.

Čestitke obema za njuna nastopa!